Tom van Heusden Biljarttoernooi, de Grande Finale

6 juni was het zover: de Grande Finale van het Tom van Heusden Biljarttoernooi. Met de overgebleven 4 finalisten, Jan de Groot, Peter van Vliet, Fred van Leur en Darko Filipovic, hebben we er een spannende finale van gemaakt. En gezellig! Niet alleen de finalisten, maar ook mede teamgenoten van Biljartvereniging de Klipper, vrienden, familie en de familie van Tom van Heusden waren aanwezig om de kandidaat van hun voorkeur te supporten.

In de eerste ronde is gespeeld om te bepalen wie opgaan voor de 3e en 4e plek en wie voor de 1e en 2e plaats. Ze hebben het elkaar niet gemakkelijk gemaakt! Maar uiteindelijk werd toch duidelijk dat Jan en Darko het duel aangaan voor de 3e en 4e plaats. En dat Peter en Fred zullen gaan strijden voor die felbegeerde wisselbeker.

Jan en Darko gingen voortvarend van start. Jan iets voortvarender dan Darko. Al gauw werd duidelijk dat Jan zeer goed op weg was om de 3e prijs te winnen. En dat heeft ie waargemaakt!

Vervolgens werden de messen geslepen om als beste uit de bus te komen. Het werd spannend. Peter en Fred gingen lange tijd gelijk op en hebben het elkaar flink moeilijk gemaakt. Eigenlijk tot bijna op het einde was nog niet overduidelijk wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Maar Fred is uiteindelijk toch zijn meerdere tegengekomen Peter: hij is naar huis gegaan met de 1e prijs en de wisselbeker! Gefeliciteerd, Peter!

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.