foto’s dart- biljarttoernooi [18 maart 2017]

voordat we beginnen

We hadden afgelopen zaterdag zo’n lieve dame in ons midden. Ja, nee, klopt, er waren er meer, maar deze was pakweg twee, drie turfjes hoog.

Zij dus. Met haar vader samen. En zij hebben ons heerlijk verwend met deze lekkernijen. Ze is zelfs nog tussendoor even naar huis gegaan om van die heerlijk versgebakken pannenkoeken te maken. Rob, ze mag vaker komen!

In de weken voorafgaand aan dit toernooi zagen we wat dingen veranderen in Thuys. Mensen, die nooit een dartpijl vasthouden, waren ineens heel druk met Feyenoord flights of het gewicht van pijlen. Anderen pakten ‘op een onbewaakt moment’ een biljartkeu om toch nog een beetje gevoel bij zo’n rare, grote, houten soort van dartpijl te krijgen. Maar het is jullie goed afgegaan!

talenten

Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Deze uitspraak van Pippi Langkous was zeker op jullie van toepassing. Want jullie bleken ongekende talenten te hebben. Van sommigen hadden we al een vermoeden. Maar we zijn ook verrast!

Je moet ‘m dun raken. En hard.

De uitkomst van zo’n goede raad eindigde vaak in een ‘YESSSS!’. En anders? Hilarisch!

gezellig

Of dat de understatement van de dag is? Dat zou zomaar kunnen. We hebben ontzettend veel gelachen. En niet in het minst om jezelf. Hm, dit toernooi is een traditie om in ere te houden!

het was een nek-aan-nekrace

De winnaars in de winnaarsronde: Hans en Jack. En de winnaars van de verliezersronde: Jan en Dave

Gefeliciteerd allemaal!!

En iedereen bedankt voor een supergezellige middag en avond. Wat was het leuk met jullie!

support

Dat schrijven, dat is nog wel een vak apart. Heel tof ook dat spontaan nog een paar mensen langskwamen, die dit heel goed kunnen. Linda, Rob en Jouri-Pepijn, dank jullie wel.

O ja. Die ducttape was ook nog wel een dingetje… ;-). Maar goed, wat in Thuys gebeurt, blijft in Thuys natuurlijk.

O ja, heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Je blijft dan iedere twee weken op de hoogte van het nieuws en de foto’s. En je maakt iedere maand kans op een waardebon van Thuys van EUR 10,00.

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.