foto's, darttoernooi,single,501,28 januari,thuys,hillegom

foto’s darttoernooi single | 501 [28 januari 2017]

nek-aan-nek races

Wat hebben jullie het spannend gemaakt. In verschillende wedstrijden waren jullie echt gewaagd aan elkaar. Op die momenten was het dan ook muis- en muisstil. Focus. Gooien. En trots bij een overwinning. Al was het ‘maar’ een leg.

o, wat had ze geluk

Sanne zat te balen. Ja, ze had een leuk uitje gepland. Maar dan kon ze niet meedoen met het toernooi. Hoe laat kwam je binnen? Om 9 uur of zo? Net daarvoor moest iemand uitstappen. Dus Sanne kon erin. En ze heeft nog een prijs in de wacht gesleept ook. Lekker!

‘rivalen’

Ze komen elkaar regelmatig tegen in de battles: Lou en Rob. De vorige keer had Lou het toernooi gewonnen. Dus tijd voor revanche. En dat heeft Rob goed gedaan. Eerst in de poolfase. En in de halve finale heeft hij Lou weer verslagen. En ging hij er uiteindelijk in een duel met Owen met de winst van het toernooi vandoor.

wat is het geworden?

Voor de statistieken nog even op een rijtje. De winnaars van de verliezersronde:

  1. Tim
  2. Ray
  3. gedeelde 3e plaats: Martijn en Sanne

en de winnaarsronde:

  1. Rob
  2. Owen
  3. gedeelde 3e plaats: Lou en Wijnand

Gefeliciteerd allemaal!!

O ja, heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Je blijft dan iedere twee weken op de hoogte van het nieuws en de foto’s. En je maakt iedere maand kans op een waardebon van Thuys van EUR 10,00.

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.