foto’s flower power met Jos Weijers [23 april 2016]

bloemencorso

Flower Power en bloemencorso kun je eigenlijk in 1 naam noemen. Dus daar hebben we op zaterdag 23 april een praktische en ontzettend gezellige uitvoering aan gegeven: DJ Jos Weijers, bekend van Why Not?! en zijn ongeëvenaarde bijdrage aan de jamsessies in Thuys, heeft zaterdag een totaal andere kant laten zien: hij doet het namelijk ook enorm goed aan de knoppen! Lekker relaxed met heel veel nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Inclusief psychedelische beelden op de achtergrond! Een heerlijke afsluiting van een koud dagje bloemencorso. Dank je wel, Jos. En natuurlijk ook Chrissie voor alle gezelligheid!

In stijl

Het mocht, maar het hoefde niet. Een paar mensen, waaronder natuurlijk Jos en Chrissie zelf, hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging om geheel in stijl te komen!

Sportief

Ja, natuurlijk werd er gedanst, maar dat niet alleen…..wat wil je ook met Jock in tha house!

en er was natuurlijk plek om nog even te darten!

Gezelligheid

En natuurlijk lots of gezelligheid!!

Karaoke

Een feest bij Thuys is natuurlijk geen feest als er niet ook gezongen kan worden. Dus even ruimte voor wat karaoke en een hoog Johnny Jordaan gehalte.

Intiem

Wanneer James een gitaar ziet, kan hij zich nog heel even bedwingen. Heel even. Maar dan gaat hij echt los. En ‘los’ was in dit geval de start van een mooie, intieme afsluiting van een heerlijke avond!

Bedankt!

Jullie allemaal, bedankt voor een heerlijk Flower Power feestje!

#thuys #hillegom #bloemencorso2016 #JosWeijers #flowerpower

 

 

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.