foto’s koppeltoernooi dart [26 maart 2016]

Hebben jullie leuke paasdagen gehad?

13 koppels, het onmogelijke aantal 😉

Maar natuurlijk is het Darko gelukt om hier weer een mooie verdeling in te maken! De wedstrijdjes waren soms voor de gezelligheid . Maar soms ook ging het er fanatiek aan toe! Je hebt het vast niet door als je aan het gooien bent….maar wanneer die pijl op dat ene kleine stukje van het bord terecht moet komen, staan al jullie gezichten op FOCUS!

matches made in heaven

Vaak wel, he! Mooi, zo’n vraag van jou, Ray, aan de mensen die dit keer niets hebben gewonnen: euh…..hoever was je ook al weer gekomen? Zie je z’n ‘onschuldige’ gezicht er al bij, bij die vraag?

En dit moet wel gezegd worden: volgens mij heeft iedereen die wilde gooien, ook echt gegooid. Want zaterdagmiddag laat werden nog de laatste koppels gevormd en heeft iedereen zijn of haar plekje gevonden!

Ook leuk trouwens dat we een biljarter in ons midden hadden!

even alles op een rijtje

De winnaars in de verliezersronde waren (van 3 naar 1): Jeroen en Marcel / Alex en Mike (gedeelde 3e plaats), Marco en Eddy, Kees en Remco.

En de winnaars in de winnaarsronde waren (ook weer van 3 naar 1): Ronald en Ted / Raymond en Gert-Jan (gedeelde 3e plaats), Martin en Wijnand, Richard en John

Gefeliciteerd, mannen!!

foto’s

#thuys #hillegom #koppeltoernooi #dart

Voel je vrij om dit te delen. Graag zelfs!! 

N.B. …sorry, Jeroen….ik heb toch een paar prijswinaaars op de voorpagina gezet 😉

[tekst en fotografie]

 

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.