foto’s koppeltoernooi TacTics (22 oktober 2016]

berucht of beroemd?

Daar zijn we nog niet helemaal over uit, de meningen zijn nogal divers: vinden we TacTics een leuk spel? Of niet? Feit was wel dat het beregezellig was en iedereen mee kon doen: van beginner tot vergevorderde. Voor een avond zijn nieuwe koppels ontstaan: Lou met Emma, Jan met Owen, Mitchell met zijn vader Hank. Voor herhaling vatbaar!

briljant idee

Eddy had nog een briljant idee: als we dit nou nog eens doen en we maken dan koppels met onze vrouwen? Of mannen? Hm, wat vinden jullie ervan als we het iets vrijer laten en zeggen: we doen een toernooi met gemixte koppels, dus je mag je lief of partner meenemen, maar een andere dame of heer is ook welkom. Als het maar een man / vrouw-koppel is. Laat ons weten wat je ervan vindt en of je mee zou willen doen! Of nog andere suggesties natuurlijk. We zijn benieuwd.

winnaars

De winnaars van de verliezersronde zijn Jimmy en Rick. Goed gedaan, mannen! De winnaars van de winnaarsronde, na een superspannend finale, zijn Jan en Owen geworden. Zij hebben nipt hun tegenstanders van dat moment, Hank en Mitchell, achter zich gelaten. Gefeliciteerd!

foto’s

Om nog een beetje na te genieten!

Oh, en niet te vergeten, zaterdag 29 oktober staat het 501-koppeltoernooi. Heb je je al aangemeld? Het kan nog steeds!

#thuys #hillegom #koppeltoernooi #tactics

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.