foto’s open darttoernooi [27 februari 2016]

in no time

We zaten in no time hartstikke vol, afgelopen zaterdagavond. We hebben geen idee waar jullie allemaal vandaan kwamen, maar uit alle hoeken en gaten van Nederland kwamen jullie tevoorschijn. Althans, zo leek het. Supersupergezellig dus om jullie weer te zien. En om nieuwe darters te ontmoeten.

women rule in de verliezersronde

Ok, ja, we gebruiken dit keer wat engelse termen, maar ook deze…’women rule’…. dekt toch best zeer behoorlijk de lading van de finales in de verliezersronde. Van de 3 dames, die aan deze avond begonnen, zijn er gewoon 2 (TWEE) in de 1e drie van de verliezersronde geëindigd. Bianca heeft Mango verslagen en kwam hiermee op een mooie derde plaats. Leonie was de betere helft van Martijn en zo eindigden zij op deze fantastische eerste plaats en Martijn op een mooie tweede.

winnaarsronde

En ook hier ging het er fanatiek aan toe! Voor de strijd om de derde plaats heeft Eddy (Wensveen) Remco weten te verslaan. In het duel tussen Perry en Ray ging Perry er met de overwinning vandoor.

voor de volgende keer

We kwamen eigenlijk een baan tekort en stonden daarom met 6 man en vrouw op een baan. Dat doen we de volgende keer een beetje anders: er komt een baan bij, zodat we met kleinere teams kunnen darten. Ook dan kunnen we de hele avond spelen (toch leuker dan wanneer je er misschien snel uit bent wanneer we knock out spelen) en kunnen we sneller achter elkaar doorspelen.

koppeltoernooi

Oh….en de volgende keer hebben we weer een koppeltoernooi. We hebben dan plek voor 20 koppels! Dus zoek alvast je maatje en hou onze facebookpagina in de gaten voor de exacte datum en tijden.

delen

voel je vrij om dit bericht te delen. Leuk voor je vrienden en ook leuk voor ons!

foto’s

Hieronder vind je natuurlijk nog even een impressie van deze fantastische avond!

#cafethuys #hillegom #darttoernooi #koppeltoernooi #dart

[fotografie en tekst: dit is Anna]

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.