foto’s sing-a-long [11 november 2017]

lekker

Heel erg lekker. De sfeer. De muziek. Van mooie ballads naar knalharde rock. Jullie vierden feestjes. Even lekker tegen elkaar aan. Of H E L E M A A L.U I T.J E.D A K. Wat was het superleuk met jullie!

Alle kleine feestjes maken een grote

Deze keer voor het eerst werd de vaste crew van de fantastische muzikanten Milan, Michael John en James aangevuld met een gastmuzikant. Deze maand was dit Tjalling de Jong. Tjalling kennen we bijvoorbeeld van Bambooze. En vooral ook omdat hij fantastisch gitaar kan spelen!

Wie dat nog meer kan? Rob. Net als Tjalling een heerlijke entertainer. Vol met muziek. En energie. We hebben een paar nummers van hem genoten. Er is overigens kans dat hij in januari een avondje gaat vullen bij ons, samen met een vriend van hem. Maar daarover horen jullie later meer.

En dan Manon. Jeetje, wat is die dame gegroeid en wat groeit ze verder nog. Ik zat even op mijn krukje te genieten. En ineens zag ik een lieve dame, genietend, vanachter een pilaar omlopen om te kijken wie daar aan het zingen was. Manon dus.

Verder over Denise, je zong stoer alleen, of samen met Edith en John. Maar we hebben enorm van jou, Edith en John genoten! En Frank stond eerst lekker te genieten, een privéfeestje te houden in het rookhok en later nog even vol in the picture. Je blijft genieten, man. En Tonny, hoe spontaan jij die microfoon pakte! Zo leuk. En lieve mensen, we hebben begrepen dat zij waarschijnlijk de volgende special guest wordt. Ook dat wordt dan weer bijzonder. We houden jullie op de hoogte.

En natuurlijk, dank jullie wel allemaal, dat je er was, dansend, zingend, gezellig. Het was weer tof met jullie!

de foto's

line up

  • Michael John Lagendijk
  • Milan Couzijn
  • James Scott

Hebben jullie je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? We houden je dan iedere twee weken op de hoogte van alle nieuwtjes, feestjes en foto’s. En je maakt iedere maand kans op een waardebon van € 10,00.

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.