foto’s songs around the campfire [5 november 2016]

anders

En ook deze campfire was weer anders dan anders. Ten eerste hadden we er een fantastische saxofonist bij: Jazzton. En een van de gitaristen van de band Why Not!? kwam samen met zijn lief buurten. En spelen natuurlijk. De o zo heerlijk spontane Mariëla ging ook heerlijk op de bank zitten. En zingen! Lekker. Manon, jeetje. Wat ben jij gegroeid (qua zang, hè ;-)) in de afgelopen maanden. Edwin. Eerst wat achteraf, maar al gauw stond hij op het podium. Wat kan deze man ook een feestje maken. En ook weer zo leuk met elkaar. Alsof jullie nooit wat anders hebben gedaan! Wat hebben we van jullie genoten!

after the afterparty

Dus, wat er gebeurde, is dat we een een supergezellige afterparty hadden. En dat niet alleen. De jassen waren al aan. Maar toch nog even…. en dus een kleine, maar zo lekkere after-afterparty. Heet dat zo? Nou ja, het was gewoon helemaal prima.

pen

Jullie weten inmiddels wel dat we wat muzikaal spul hebben liggen, wat je gewoon kan pakken. Een cajon, een gitaar zo her en der, wat van die rammeleitjes. En een tamboerijn. Die kun je in je hand houden. En ermee rammelen. Of mee op je benen slaan. Maar, en dat heeft Milan uitgevonden, je kunt ‘m ook op tafel leggen. Een pen pakken. En die in al je enthousiasme gebruiken als euh, een drumstok. Klinkt ook heel goed!

De pen zelf kan het niet navertellen. Poor guy ;-).

foto’s

Ook dat is een beetje anders. Boelo Meijer (dank je wel!) heeft ook een flinke lading foto’s gemaakt. Dus dit keer zien jullie jezelf in zwart-wit en in kleur. Lekker, geniet ervan!

Dank jullie wel, allemaal, voor weer een fantastische avond!

Feel free to share!

#thuys #hillegom #campfire

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.