let’s play darts

sorryAllereerst…..Kees, gefeliciteerd met het winnen van de winnaarsronde. En Marcel met het winnen van de verliezersronde!

Sorry guys, geen foto’s dit keer. Het sterke geslacht (de vrouwen) moesten het even stevig ontgelden gisteravond. Volgens mij hebben Nina en An voornamelijk een heerlijk warm bed gevoeld. Ik kan me wat leukers bedenken voor de zaterdagavond. Maar dit hebben jullie  dubbel en dwars goed gemaakt. Onder de bezielende leiding van Jan Molenaar hebben jullie, 15 darters en Jan ;-), weer staan gooien als een ik weet niet wat (euh…vul dat zelf maar in ;-)). Het bier heeft rijkelijk gevloeid. En soms hielp dat.

Sommigen hadden dezelfde wet van Murphy als wij te pakken gisteravond: de lampen boven de bar vielen uit. En nog een keer. En toen nog een keer. Uiteindelijk hadden ze toch weer zin wat licht in de duisternis te brengen. Al eerder had de computer van de kassa het opgegeven. Dus dat was weer ouderwets werken met briefjes boven de bar, turfjes en hoofdrekenen. En kaarslicht. Want in het donker is het slecht lezen. Oh my….de Heineken was zo goed als op…dat was misschien nog het ergste van alles! Voor sommigen. En de meiden volledig uitgeschakeld. Maar…..natuurlijk heeft eerst Dirk jullie van de nodige natjes voorzien. En later heeft Danny de honneurs waar genomen. En lieve mensen….jullie hebben het te leuk gemaakt voor hem: hij heeft genoten van een avondje barman zijn!

In ieder geval….zet ‘m alvast in je agenda voor de volgende keer: de aller, allerlaatste dag van oktober. 31 oktober dus. Gewoon weer vanaf 20.00 uur.

Enne….bedankt allemaal. En natuurlijk Jan voor het weer goed organiseren van de avond….we hebben weer genoten!!!

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.