sing-a-long op zaterdag 12 mei

We gaan weer een feestje maken tijdens de maandelijkse Sing-a-long, samen met Milan, Michael John en James op zaterdag 12 mei.

De mannen vullen de avond, met jou, en met lekker in het gehoor liggende songs. We gaan jammen, muziek maken, zingen en dansen. Dus heel veel muziek. Wat ons betreft wordt het in ieder geval weer een fantastisch feest . En met jullie erbij wordt het nog gezelliger!

jammen

We hebben zelf gitaren, een bas, cajon en een piano. Dus die kun je zo gebruiken. Maar je kunt ook je eigen instrumenten meenemen. Daarnaast staan de microfoons al voor je klaar om samen of alleen te zingen.

special guest

Het is inmiddels een heel toffe traditie dat er tijdens de sing-a-long een special guest aanwezig is. Op het moment van schrijven van dit artikel weten we nog niet wie dat zal zijn. We keep you posted!

We starten om een uurtje of 22.00u met heel veel muziek! En natuurlijk is de toegang gratis.

Dus… het podium is voor jou. Lekker zingen, spelen. Of beide. Of gewoon luisteren natuurlijk! We kijken ernaar uit om jullie op zaterdag 12 mei weer te zien!

delen? ja, graag!

O ja, denk je dat je vrienden het ook leuk vinden om te komen? Feel free to share.

huisband

  • Milan Couzijn (gitaar, mondharmonica, zang)
  • Michael John Lagendijk (zang, mondharmonica)
  • James Scott (zang, gitaar, viool)

op de hoogte blijven?

O, en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Gemakkelijk, al onze nieuwtjes en foto’s in je mailbox. Dat kun je hiernaast (of hieronder) doen.

Je maakt dan ook iedere maand kans op een waardebon ter waarde van EUR 10,00.

Altijd leuk voor een avondje gezellig in Thuys.

#thuys #hillegom

from to
ical Google outlook jammen | sing-a-long upcoming events
20, Haven, Hillegom, Zuid-Holland, Nederland, 2182JK, Nederland Map