save the date
zaterdag, 8 september 2018

sing-a-long

We beginnen de feestweek in Hillegom 2018 supergoed met een waanzinnige jam. We gaan er weer een feestje van maken tijdens de maandelijkse Sing-a-Long, samen met Milan, Michael John en James op zaterdag 8 september.

De mannen vullen de avond, met jou, en met lekker in het gehoor liggende songs. We gaan jammen, muziek maken, zingen en dansen. Dus heel veel muziek. Wat ons betreft wordt het in ieder geval weer een fantastisch feest . En met jullie erbij wordt het nog gezelliger!

2 nieuwtjes

Aan al het moois komt vaak ook een eind. Deze keer is de laatste keer dat Milan Couzijn als vaste muzikant in de huisband speelt. Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer. Want wat genieten we iedere keer van deze man! Maar als je bedenkt dat hij er vanaf het eerste uur bij was, zo’n 5 jaar geleden…

Ook langs deze weg willen we hem bedanken voor al die jaren, zijn muziek, zijn passie en Milan als persoonlijkheid. Dus bij deze, Milan.

Het tweede nieuwtje is…zaterdag 8 september start Lance Pinnell als waardevolle vervanger van Milan. Naast een warme persoonlijkheid is hij ook een fantastisch muzikant. Lance treedt solo op, maar ook in bands. En nu dus ook in de huisband van Sing-a-long. We luisteren ernaar uit om van zijn muziek te gaan genieten! Welkom, Lance!

jammen

We hebben zelf gitaren, een bas, cajon en een piano, dus met die backline zit het wel goed, die kun je zo gebruiken. Maar je kunt ook je eigen instrumenten meenemen. Daarnaast staan de microfoons al voor je klaar om samen of alleen te zingen.

We starten om een uurtje of 22.00u met heel veel muziek! En natuurlijk is de toegang gratis.

Dus… het podium is voor jou. Lekker zingen, spelen. Of beide. Of gewoon luisteren natuurlijk! We kijken ernaar uit om jullie op zaterdag 8 september weer te zien!

delen? ja, graag!

O ja, denk je dat je vrienden het ook leuk vinden om te komen? Feel free to share.

huisband

  • Milan Couzijn (gitaar, mondharmonica, zang)
  • Michael John Lagendijk (zang, mondharmonica)
  • James Scott (zang, gitaar, viool)
  • Lance Pinnell (gitaar, zang)

op de hoogte blijven?

O, en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Gemakkelijk, al onze nieuwtjes en foto’s in je mailbox. Dat kun je hiernaast (of hieronder) doen.

Je maakt dan ook iedere maand kans op een waardebon ter waarde van EUR 10,00.

Altijd leuk voor een avondje gezellig in Thuys.

#thuys #hillegom

from to
jammen | sing-a-long upcoming events
20, Haven, Hillegom, Zuid-Holland, Nederland, 2182JK, Nederland Map