live muziek

Muziek. We houden er van. En dan vooral ook live. Als jij er ook van houdt, ben je bij ons aan het goede adres. We organiseren namelijk minimaal drie zaterdagen per maand iets live-igs. 

Soms hebben we een bandje, vaker nog hebben we jamsessies met ieder zijn eigen sfeertje. Hillegom en omgeving heeft fantastische muzikanten. Een aantal van deze mannen en vrouwen zorgt voor de backline op deze avonden. En nog leuker: we hebben een pa, dus als wilt, kun je ook jezelf inpluggen en spelen en / of zingen. Zullen we die backline eerst eens voorstellen?

De ene keer is het Miel on Tour. Hij is een fantastisch singer-songwriter. Miel kent enorm veel muziekstijlen (wat wil je als je je studie aan de Zadkin Academie hebt gedaan!). Maar hij schrijft ook zijn eigen nummers. Stijl? Pop. Rock. Dus ook al speel je zelf niet, vind je dat je stem nog kan verbeteren, kom dan toch vooral kijken (en luisteren!), want deze man is goed!

Tijdens de sing-a-long wordt de backline verzorgd door het fantastische trio Milan Couzijn, Michael John Lagendijk en James Scott. Milan is een bekend gezicht in Hillegom. Hij is gitaarleraar in de Oude School (en dat doet hij goed!). Naast fantastisch gitaarspelen, begeleidt hij zichzelf of jou met z’n mondharmonica en natuurlijk zijn stem. En James….geef die man een gitaar of viool en hij laat ‘m niet meer los. Deze twee mannen trouwens zijn onderdeel van JaMiJa, dus als je een bekende naam gehoord denkt te hebben…. Last but not least in dit rijtje is Michael. Hij kan fantastisch gitaarspelen ook, maar dat doet hij niet op deze avonden. Hij laat je genieten van zijn rauwe stem, met zoveel gevoel erin!

De derde avond wordt gevuld met het ‘kwartet’ van Edith Steenvoorden, Frank Boonzaaijer, Jos Witteman en Darko Filipovic. Zij doen de backline voor ‘songs around the campfire’. Neem het sfeertje van de zwoele zomeravond, kampvuurtje, gitaar en zingen tot in de late uurtjes. Dat dus. Edith ken je ongetwijfeld van Why Not? of de Flowervoices. Dan Frank, de helft van De Oorzaak. Wat kent die man veel nummers! En Jos op bas. Nou, die kent er minstens net zo veel! Als laatste, Darko, vaak achter de bar, maar op deze avond  op gitaar. Het enthousiasme van dit viertal en de fantastische sfeer, die zij samen met jullie weten te maken, maakt deze avonden een van de hoogtepunten van de maand.

Zo eens in de 6 weken komt op vrijdagavond DJ TopCat (Huub Kraft) je blij maken met ’80’s & ’90’s vinyl. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar hij heeft het. Revival van je jeugd? Of die van je ouders? ;-). Hou je er van? Kom gewoon een keertje kijken en geniet!

Ah, wil je weten wanneer? Abonneer je op onze evenementen via facebook. Op Eventbrite.com staan we ook. En natuurlijk vind je volop informatie hier op deze site. Maar die had je al gevonden natuurlijk!

Leuk om je (weer) bij ons te ontmoeten!