CORONA

Het caféleven ziet er al zo’n jaar anders dan anders uit. Van sommige dingen weten we al een beetje hoe het zit, andere dingen veranderen als de omstandigheden daar om vragen. Om een beetje een idee te hebben, nemen we je mee in wat we in gedachten hebben. Of wat simpelweg gewoon even moet.

RESERVEREN

Ja, da’s wel een beetje vreemd om voor een avondje café te gaan reserveren. Maar we hopen het je zo makkelijk te maken dat het snel went.

Voordat je reserveert, willen we je vragen ook even de rest te lezen (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

RESERVEREN

We hanteren de richtlijnen van de RIVM en volgen het door KHN opgestelde protocol en houden de ontwikkelingen in de gaten. De praktische invulling zetten we hieronder nog even op een rijtje. Het zal je niet verbazen dat we hier heel veel waarde aan hechten. We kunnen alleen maar hopen dat je uit respect voor anderen en voor ons gepaste afstand houdt.

Daarom vragen we je er, samen met ons, aan mee te werken om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dus pas goed op jezelf en op anderen. En kom een andere keer als je klachten hebt.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Reserveren, vooraf of aan de deur, is iets wat even moet.
  • Voor nu is alleen het terras open.
  • We stellen je de vragen, zoals hieronder staan aangegeven. Als je ook voor iemand anders reserveert, gaan we ervan uit dat je deze informatie met hem of haar deelt of hebt gedeeld. Weet je op voorhand al dat je op een van die vragen ‘ja’ moet antwoorden, vragen we je terug te komen wanneer je je weer helemaal fit voelt.
  • Vervolgens begeleiden we je naar je tafeltje (jaja). Er mogen 2 mensen aan een tafeltje (of meer als je van hetzelfde huishouden bent), maar ook dan geldt: hou 1,5 meter afstand.
  • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met desinfecterende handgel. We zorgen ervoor dat ie lekker ruikt, dus dat zal geen straf zijn.
  • We vragen je om een mondkapje op te doen als je naar binnen gaat om te betalen of om van het toilet gebruik te maken.
  • Op het damestoilet was dat al, maar nu ook op het herentoilet kan één iemand tegelijk.

DRANKJES, HAPJES EN PEPERMUNTJES

Dat virus zit in een klein hoekje. En is waarschijnlijk gek op pepermuntjes. Die zetten we daarom for the time being niet meer op de bar.

Maar de bitterballen en borrelplankjes houden we erin, want die zijn te lekker.  Dus als je ergens trek in hebt, horen we dat graag en brengen we wat lekkers bij je aan je tafel. Dat geldt natuurlijk, en vooral, ook voor de drankjes: laat je lekker verwennen aan je tafeltje.

O, en binnenkort komen er meer lekkere dingen op de borrelkaart. We houden je op de hoogte!

VERSPREIDING VIRUS EN VERSE LUCHT

Die 1,5 meter is één ding. Verder lezen we ook geluiden over hoe belangrijk het is goed te ventileren. En dus ook geen gebruik te maken van air conditioning. Wij maken gebruik van de bestaande, goede luchtafzuiging op meerdere plaatsen in ons café. En als het weer het ook maar een beetje toelaat, zetten we de ramen en deuren lekker open.

VRAGEN AAN ONS

Heb je vragen voor ons, stel ze natuurlijk.

We hebben er in ieder geval zin in om er samen een gezellige tijd van te maken!