foto’s boekpresentatie René Otjes | Aarde in gijzeling [28 januari 2023]

2,5 jaar heeft René Otjes aan zijn debuutroman gewerkt. Zijn kinderen vertelden in de inleiding hoe trots ze op hem zijn.  René op zijn beurt vertelde waar het boek over gaat. Iedereen was muisstil en hing aan zijn lippen. Vooral ook mooi om te horen hoe de lezer op een Dan Brown-achtige manier bewust gemaakt wordt dat we toch echt iets te doen hebben als we de leefbaarheid in de wereld voor onze kinderen willen behouden. En natuurlijk als kers op de taart is Hillegom een van de decors in het boek.

Wethouder Karin Hoekstra van onder andere Cultuur en Duurzaamheid heeft dit prachtige boek officieel als eerste in ontvangst genomen. Samen met de prachtige woorden die zij daarna uitsprak richting René maakte dit de toch al bijzondere middag extra speciaal.

En wij, wij vonden het fijn om erbij te mogen zijn om dit debuut te faciliteren.

Het boek ligt al bij onder andere de Readshop in Hillegom. En wil je graag nog een paar woorden van de auteur in jouw exemplaar is René op dinsdagen van 15.00 tot 17.00 uur in café Thuys te vinden.

Met dank aan Annemiek Cornelissen van AC Media en Events voor de gezellige foto’s en het mede mogelijk maken van deze geslaagde middag.

de foto's

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.