LIQUID BLUE [9 maart 2024]

Liquid Blue

We hebben al goede berichten gehoord over deze band: Liquid Blue! Mis ze daarom niet!

Op zaterdag 9 maart 2024, vanaf 21:30 uur, neemt Liquid Blue ons mee op een onvergetelijke reis door de wereld van blues-rock. Deze ervaren driemansformatie, bestaande uit de charismatische Junin Boerma (leadzanger en gitaarvirtuoos), samen met de dynamische ritmesectie van André Bindels (drums) en Jannelies Blommaert (bas), belooft een avond vol passie, energie en onvergetelijke muziek.

Met een repertoire dat reikt van de diepe, emotionele klanken van blues tot de opwindende hoogtes van rock, brengt Liquid Blue een ode aan de muzikale grootheden. Verwacht klassiekers van Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, en vele anderen, naast verrassende uitstapjes naar de toekomstige legenden. Hun liefde voor muziek en vakmanschap vormt de perfecte mix voor een avond vol hits die recht uit het hart komen en die je gegarandeerd aan het dansen krijgen.

Of je nu een doorgewinterde fan bent van blues-rock of gewoon zin hebt in een gezellige avond uit met vrienden, Liquid Blue zorgt voor een feestje. Dus zet zaterdag 9 maart 2024 in je agenda, nodig je vrienden uit en kom gezellig een drankje doen in Café Thuys! 🎉🎶

RESERVEREN BIJ CAFE THUYS, HILLEGOM


    TERUG