foto’s darttoernooi koppel | 501 [25 februari 2017]

speld

Soms kun je een speld horen vallen, zo stil en gefocust gooien jullie je darts. Maar dit keer niet. Dat was misschien ook lastig met 36 deelnemers. En fans. En nog een paar enorm gezellige toevallige voorbijgangers. Wat waren jullie weer supergezellig tijdens dit koppeltoernooi.

alvast oefenen?

Is het jullie trouwens opgevallen dat er weer een paar biljarters hebben meegedaan? Wij denken, eigenlijk, dat zij alvast aan het oefenen waren voor het biljart- en darttoernooi van zaterdag 18 maart. Dat denken we. En volgens mij hebben een paar het best heel erg goed gedaan. Want zij hebben de winnaarsronde gehaald. Als biljarter. Dus. De messen zijn geslepen!

vermoeden

Er waren een paar teams, die waarschijnlijk ‘een stevige dobber’ zouden worden. Maar jullie hebben het ze niet gemakkelijk gemaakt. En terecht. Niet alleen voor de eer, maar ook omdat wij, van Thuys, het prijzengeld weer hebben verdubbeld. En da’s altijd leuk natuurlijk!

wat is het geworden?

De winnaars van de verliezersronde:

  1. Henk & Markus
  2. Tim & Marc
  3. gedeelde 3e plaats: Arne & Rens / Martijn & Dave

en de winnaarsronde:

  1. Rob & Wijnand
  2. Remco en Marco
  3. gedeelde 3e plaats: Emma & Owen / Remco & Marcel

Gefeliciteerd allemaal!!

O ja, heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Je blijft dan iedere twee weken op de hoogte van het nieuws en de foto’s. En je maakt iedere maand kans op een waardebon van Thuys van EUR 10,00.

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.