foto’s kerstjam [23 december 2017]

nooit geweten dat er zoveel kerstliedjes zijn

Van Flappie (we waren getuige van de start van de zangcarrière van Jack) en Eenzame Kerst (inclusief Amsterdams accent van Nathalie) naar Jingle Bells en Feliz Navidad tot …. Nou ja, het was één groot feest!

passie

Het idee voor deze kerstjam kwam een soort van last minute. We willen daarom iedereen bedanken die zoveel tijd en energie erin heeft gestoken om deze avond met al die geweldige guilty pleasures mogelijk te maken. En ondertussen hebben we ook nog een verjaardag én de liefde gevierd (supergoed, Tessa). Wat hebben we er een toffe avond van gemaakt! Wat een mooi begin van de kerst.

oliebollen

Lieve mensen, geniet nog even van die laatste paar dagen van 2017. We hebben oliebollen voor jullie klaarstaan op zaterdag 30 december vanaf een uurtje of 6 ’s avonds. En mochten we jullie niet meer zien of spreken: heel veel plezier tijdens de jaarwisseling en heel veel goeds voor het nieuwe jaar. Tot 2018!

Met o.a.: Milan, Michael, Jordy, Tessa, Thijs, Sven, Edith, Jos, John, Evelyne, Hanny, Eddy, Boelo, Ton, Tjalling, Mo, Manon, Nathalie, Angelique, Jack, Owen, Monique, Otto, Joop en nog vele anderen. Dank jullie wel!

 

de foto's

Hebben jullie je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? We houden je dan iedere twee weken op de hoogte van alle nieuwtjes, feestjes en foto’s. En je maakt iedere maand kans op een waardebon van € 10,00.

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.