foto’s koppeltoernooi dart [30 januari 2016]

men neme…..

15 koppels. 30 man. En aanhang. En natuurlijk iedereen die trek had in een bakkie. Het waren DE ingrediënten voor een supergezellige avond. En je zult het straks wel zien: jullie hadden niet alleen gezellige bekkies, maar jullie waren ook superfanatiek!

bonus

En dat was ook niet zo raar, want we hebben het prijzengeld verdubbeld. Dus had je gewonnen? Dan ging je met een mooie tegoedbon naar huis. Altijd lekker.

en de winnaars zijn?

Jullie hebben gevochten als leeuwen. Twee, van de nieuwe generatie darters, waren aan het opwarmen voor de Dutch Open Jeugd in Assen de volgende dag. Jullie moesten om 6 uur je bed uit? Oh, man….Maar vertel…hoe hebben jullie het gedaan?

Die twee van Assen, trouwens, lieve dames en heren….deze twee hebben de 1e prijs in de winnaarsronde gewonnen, hè. Dus gefeliciteerd, Jerry en Jouri-Pepijn. In de spetterende finale moesten twee oude rotten in het vak, Lou en Wijnand, het ontgelden tegen deze jonge goden. De winnaars van de verliezersronde zijn Roy en Jack. Gefeliciteerd!

wat je van ver haalt, is lekker

Ook leuk om te laten weten dat we ook voor onze darttoernooien buiten Hillegom en omstreken gevonden worden. We hadden namelijk ook 4 mannen uit de regio Alphen in ons midden. Superleuk dat jullie ons gevonden hebben!

Dank jullie wel voor een fantastische avond! We hebben van jullie genoten!!

#cafethuys #thuys #koppeltoernooi #dart #

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.