foto’s sing a long [10 december 2016]

de avond van...

Manon en Edith hebben elkaar lekker gevonden die avond. Zo af en toe een nummertje zonder elkaar. Over kippenvelmomentjes gesproken… Maar vaak ook speelden ze samen het feestbeest. Lekker om naar te luisteren en je wordt blij als je naar ze kijkt.

John verraste ons met nummers van Elvis Presley, uitgevoerd met die prachtig mooie, lage bariton. En misschien voor hem niet zo leuk: een nummer was net geen ‘perfect fit’ met zijn stemhoogte. Maar (en dit is echt een prachtig voorbeeld van hoe jullie de muzikanten op handen dragen), iedereen zong mee en het werd een kippenvelmoment! Mede dankzij John en jullie allemaal!

Jos. Ja, Jos, hè. Hij doet altijd iets wat je niet verwacht. Dus ineens zat ie midden tussen jullie in, kreeg je een microfoon onder je neus en had je nog maar een keuze: ZINGEN!

En natuurlijk Jos zijn meisje, Chrissie. Heerlijk om die dame weer een keer te horen. Jammer genoeg maar één nummer. Maar wel lekker!

Ook dit keer ging Jazzton naadloos mee met de nummers van deze avond. Ik blijf het zeggen: sax is zo mooi! En wat doet deze man het goed!

O ja, en er werd gedanst. Veel gedanst. O. Wat lekker is dat!

We kregen een mooi toetje: een Queen-medley door Jordy en Michael. Feest! Met een hoofdletter F.

Ruud en Jos, bassisten in hart en nieren. En wat kunnen ook deze mannen lekker spelen! En ook gewoon alles, hè. Onvoorstelbaar!

Daniëlle kreeg van Alex een spoedcursus op de conga. Heerlijk, die Latijns-Amerikaanse invloeden. Dan kun je toch niet meer stil blijven zitten?

En natuurlijk hebben we, alweer, heerlijk genoten van Michael, Milan, James en Jordy. Het was lekker, mannen. Dank je wel!

#thuys #hillegom

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Manonreply
13 december 2016 at 18:48

Wat een leuk stukje! De gezelligheid spat van de foto’s. Heerlijk om deel te mogen nemen aan zo’n leuke avond. Dankjulliewel dat jullie van die avonden organiseren. Het is oprecht thuyskomen!

adminreply
13 december 2016 at 20:33
– In reply to: Manon

Jeetje, en daar zijn wij dan weer stil van! Dank je wel. En je weet het…we genieten enorm van je. Kippenvel!

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.