foto’s single darttoernooi [30 april 2016]

het liep storm

Al met de voorinschrijving hadden we bijna alle plekken voor het single darttoernooi op 30 april al gevuld. En dat jullie fanatiek waren, merkten we ook in de eerste uurtjes…soms leek het bijna muisstil…maar goed…met een paar bakkies erin komen de verhalen vanzelf los natuurlijk!

en het was spannend

Sommigen van jullie zijn afgelopen zaterdag boven zichzelf uit gestegen. Leuk!! In de halve finale van de verliezersronde kwamen Demi en Jouri-Pepijn tegen elkaar uit, en ook Michael en Barry. Uiteindelijk heeft Jouri-Pepijn het van Barry gewonnen! Gefeliciteerd!

De winnaarsronde was ook spannend. Lou had het niet verwacht, maar kwam in de halve finale uit tegen Raymond Bon. En won ‘m. Van Jerry en Dennis was uiteindelijk Dennis de meerdere. En ook heeft Dennis de finale gewonnen tegen Lou. Ook jullie mannen: gefeliciteerd!

ook dank

En natuurlijk ook dank aan Jan Molenaar die alle scores up to date heeft gehouden! En natuurlijk aan iedereen die meespeelde en allen die hebben gesupporterd, vlak naast jullie en onder het genot van een drankje aan de bar.  Het was supergezellig met jullie allemaal!

natuurlijk nog de foto’s

 

#thuys #hillegom #darttoernooi

[foto’s en tekst]

 

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.