foto’s songs around the campfire [3 december 2016]

3 december

3 december, de avond dat veel mensen al Pakjesavond vierden. Maar niet in Thuys. Daar vierden we Campfire. En dat hebben we GOED gedaan!

highlights?

Ik moet eerlijk zeggen: ik ken niet al jullie namen. Maar om toch een paar hoogtepunten (met het gevaar iemand te vergeten, alvast onze excuses daarvoor!) te noemen:

  • Er werd een schitterende, hilarische versie van ‘dat kleine cafe aan de haven’ gedaan door veel van jullie, en Mirjam, Wendelmoet, Jaap en Mariëla. Frank ging ‘stuk’, die lag bijna onder tafel, zag ik;
  • Manon heeft een paar schitterende nummers gezonden, tijdens, maar ook nog in de afterparty. Ken je het gevoel van kippenvel? Dat was in ieder geval het resultaat;
  • We hadden nog een supergezellig gastoptreden van Michael, Milan en Jordy, ook zeer wel bekend van de sing-a-long in Thuys. Lekker, mannen! Wat zijn jullie goed! Zaterdag 10 december zijn ze weer bij ons, en dan natuurlijk ook samen met James!
  • Dan was er nog een lange dame met donkere krullen. Daniella? Wat een uithalen en wat een passie! Een genot om naar te kijken en te luisteren;
  • En Jazzton. Op sax. Niet even een nummertje. Nee, hij heeft de hele avond naast het team van Edith, Jos, Frank, Dirk en Darko gestaan. Zo’n sax geeft toch wel een heel bijzondere extra schwung aan ieder nummer. We hebben genoten van deze man!

Wat was jouw bijzondere, leuke, gezellige moment van de avond? Vertel je verhaal hieronder. Leuk!

de volgende keer

O ja, de volgende keer is op zaterdag 7 januari. Enne…als je je abonneert op onze evenementen via Facebook, hoef je niets meer te missen!

#thuys #hillegom #jamsessie #bijnapakjesavond

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.