We zijn een oergezellig café aan de Haven nummer 20 in Hillegom. En eigenlijk is er iedere dag wel wat te doen.

biljart en dart

We hebben een aantal biljartteams in huis, onderdeel van biljartvereniging De Klipper. Daarnaast hebben ook verschillende dartteams café Thuys als thuyshonk. Wanneer je ook bij ons wilt spelen, kom dan zeker bij ons langs. Doordeweeks is er vaak ook wel iemand van een van de clubs aanwezig en wij kunnen je er ook veel meer over vertellen.

live muziek

In het weekend, op de zaterdagen, hebben we heel veel live muziek. Soms hebben we een band of een muzikant, vaker nog hebben we jamsessies.

Sing-a-long en Songs around the Campfire

Op de 1e zaterdag van de maand doen Edith Steenvoorden, Frank Boonzaaijer, Jos Witteman, Dirk van Duivenbooden en Darko Filipovic de aftrap voor Songs around the Campfire. Iedere 2e zaterdag van de maand verzorgen Milan Couzijn, Michael John Lagendijk, James Scott en Jordy Tschür de Sing a Long.

jammen

Tijdens beide avonden kun je natuurlijk lekker luisteren naar heel veel lekkere nummers. En dansen natuurlijk! Maar je kunt ook zelf zingen of spelen. We hebben altijd wel een gitaar, cajon of tamboerijn liggen. En natuurlijk kun je ook je eigen instrument(en) meenemen. Wil je alvast een beetje sfeer proeven? Neem dan alvast een kijkje naar de foto’s.

darttoernooi

De laatste zaterdag van de maand is steevast gereserveerd voor een open darttoernooi. De ene keer single, de andere keer koppel. Dit is het enige wat geld kost, maar die EUR 2,50 wordt in de prijzenpot gedaan, om aan het einde van de avond aan de verdiende winnaars door te geven.

(besloten) feest

Last but not least: je kunt bij ons ook je (besloten) feest organiseren. Heb je een feestje? Of wil je gewoon eens horen wat we voor je kunnen doen? Kom dan zeker even langs aan de Haven 20 in Hillegom. Cafe Thuys dus!